Profilo personale

Tiziana Silvetti

Le informazioni pubblicate in questa pagina sono gestite in completa autonomia da TIZIANA SILVETTI il/la quale se ne assume ogni responsabilità

Prodotti della ricerca

Morandi, Stefano; Battelli, Giovanna; Silvetti, Tiziana; Tringali, Simona; Nunziata, Luca; Villa, Alberto; Acquistapace, Anna; Brasca, Milena

Impact of salting and ripening temperatures on late blowing defect in Valtellina Casera PDO cheese

(2021) in Food control
Albano, Clara; Silvetti, Tiziana; Brasca, Milena

Screening of lactic acid bacteria producing folate and their potential use as adjunct cultures for cheese bio-enrichment

(2020) in FEMS microbiology letters
Vassallo Espedito; Pedroni Matteo; Silvetti Tiziana; Morandi Stefano; Brasca Milena

Inactivation of Staphylococcus aureus by the synergistic action of charged and reactive plasma particles

(2020) in Plasma Science & Technology
Albano C., Morandi S., Silvetti T., Battelli G., Brasca M

Batteri lattici produttori di acido ?-amminobutirrico, folati e riducenti il colesterolo per lo sviluppo di alimenti funzionali

(2019) InnoFoodMed2019 Dieta Mediterranea, alimenti funzionali e innovazione, Bari, 13-15/03/2019
Morandi, Stefano; Battelli, Giovanna; Silvetti, Tiziana; Goss, Andrea; Cologna, Nicola; Brasca, Milena

How the biodiversity loss in natural whey culture is affecting ripened cheese quality? The case of Trentingrana cheese

(2019) in Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie
Morandi S, Silvetti T, Brasca M

Biodiversità di lieviti isolati da siero-innesto di produzioni casearie italiane

(2019) in Bollettino dell'Associazione italiana tecnici del latte
Silvetti, Tiziana; Morandi, Stefano; Brasca, Milena

Does Enterococcus faecalis from Traditional Raw Milk Cheeses Serve as a Reservoir of Antibiotic Resistance and Pathogenic Traits?

(2019) in Foodborne pathogens and disease
Cattaneo S.; Masotti F.; Silvetti T.; Hidalgo A.; De Noni I.

Effect of dairy ingredients on the heat damage and the in vitro digestibility of infant biscuits

(2019) in European food research & technology (Print)
Tiziana Silvetti, Matteo Pedroni, Stefano Morandi, Espedito Vassallo, Ivano De Noni, Milena Brasca

Low pressure plasma to decontaminate Listeria innocua in Taleggio PDO cheese: Feasibility and preliminary outcomes

(2019) 8th Congress of European Microbiologist (FEMS), Glasgow (UK), 7-11-/07/2019
Visualizza ulteriori prodotti