Profilo personale

Stefano Morandi

Le informazioni pubblicate in questa pagina sono gestite in completa autonomia da STEFANO MORANDI il/la quale se ne assume ogni responsabilità

Prodotti della ricerca

Morandi, Stefano; Battelli, Giovanna; Silvetti, Tiziana; Tringali, Simona; Nunziata, Luca; Villa, Alberto; Acquistapace, Anna; Brasca, Milena

Impact of salting and ripening temperatures on late blowing defect in Valtellina Casera PDO cheese

(2021) in Food control
Valentina Monistero1, Paola Cremonesi2, Bianca Castiglioni2, Stefano Morandi3, and Paolo Moroni1,4

Molecular Typing and Toxins Characterization of Streptococcus uberis Strains Isolated from Bovine Subclinical Mastitis

Valentina Monistero1, Paola Cremonesi2, Bianca Castiglioni2, Stefano Morandi3, and (2020) National Mastitis Council 59th Annual Meeting, Orlando, Florida, 28-31/01/2020
Vassallo Espedito; Pedroni Matteo; Silvetti Tiziana; Morandi Stefano; Brasca Milena

Inactivation of Staphylococcus aureus by the synergistic action of charged and reactive plasma particles

(2020) in Plasma Science & Technology
Cremonesi, Paola; Morandi, Stefano; Ceccarani, Camilla; Battelli, Giovanna; Castiglioni, Bianca; Cologna, Nicola; Goss, Andrea; Severgnini, Marco; Mazzucchi, Massimiliano; Partel, Erika; Tamburini, Alberto; Zanini, Lucio; Brasca, Milena

Raw Milk Microbiota Modifications as Affected by Chlorine Usage for Cleaning Procedures: The Trentingrana PDO Case

(2020) in Frontiers in microbiology
Olfa Ben Braïek, Paola Cremonesi, Stefano Morandi

Application of Enterococci and their Bacteriocins for Meat Biopreservation

(2020) , 2020
Albano C., Morandi S., Silvetti T., Battelli G., Brasca M

Batteri lattici produttori di acido ?-amminobutirrico, folati e riducenti il colesterolo per lo sviluppo di alimenti funzionali

(2019) InnoFoodMed2019 Dieta Mediterranea, alimenti funzionali e innovazione, Bari, 13-15/03/2019
Morello L.; Tiroli T.; Aretino F.; Morandi S.; Breviario D.

Preliminary Results, Perspectives and Proposal for a Screening Method of in vitro Susceptibility of Prototheca spp. to Antimicrotubular Agents

(2019) in Antimicrobial agents and chemotherapy (Online)
Morandi S, Silvetti T, Brasca M

Biodiversità di lieviti isolati da siero-innesto di produzioni casearie italiane

(2019) in Bollettino dell'Associazione italiana tecnici del latte
Morandi, Stefano; Battelli, Giovanna; Silvetti, Tiziana; Goss, Andrea; Cologna, Nicola; Brasca, Milena

How the biodiversity loss in natural whey culture is affecting ripened cheese quality? The case of Trentingrana cheese

(2019) in Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie
Visualizza ulteriori prodotti