Consiglio Nazionale delle Ricerche

SOFIA PIA ANNA CARETTO

BETA
Le informazioni pubblicate in questa pagina sono gestite in completa autonomia da SOFIA PIA ANNA CARETTO il/la quale se ne assume ogni responsabilità

Prodotti della ricerca

Maria Gonnella, Miriana Durante, Sofia Caretto, Massimiliano D'Imperio, Massimiliano Renna

Quality assessment of ready-to-eat asparagus spears as affected by conventional and sous-vide cooking methods

(2018)
MORADI A. * ** , ZARINKAMAR F. ** , AZADI P. ***, CARETTO S. *

SAFFRON (CROCUS SATIVUS L.) CELL CULTURES AS SOURCE OF CROCIN AND OTHER BIOACTIVE COMPOUNDS

(2017)
S. Caretto, F. Rizzello, M. Durante, M. S. Lenucci, A. De Paolis, F. Blando, G. Mita

Artemisia annua cell cultures as tools for investigating the production of bioactive compounds

(2016)
Rizzello F., Colella G., Durante M., Caretto S., De Paolis A., Mita G., Blando F.

Allestimento di colture in vitro di Artemisia annua L. per la produzione del composto antimalarico artemisinina

(2015)
Laddomada B, Durante M, Minervini F, Garbetta a, Cardinali A, D'Antuono I, Caretto S, Blanco A, Mita F.

Anti-inflammatory properties of durum wheat

(2015)
S. Caretto, F. Rizzello, A. De Paolis, M. Durante, GP Di Sansebastiano , F. Blando, G. Mita

Artemisia annua L. cell cultures as tools for the production of bioactive compounds with healthful properties

(2015)
Caretto Sofia, Linsalata Vito, Colella Giovanni, Giovanni Mita, Lattanzio Vincenzo

Carbon Fluxes between Primary Metabolism and Phenolic Pathway in Plant Tissues under Stress

(2015)
Laddomada B., Durante M., Minervini F., Garbetta A., Cardinali A., D'Antuono I., Caretto S., Blanco A., Mita G.,

Genetic variability and anti-inflammatory properties of phenolic acids in durum wheat

(2015)
Visualizza ulteriori prodotti