Consiglio Nazionale delle Ricerche

SARA ANTONIAZZI

BETA
Le informazioni pubblicate in questa pagina sono gestite in completa autonomia da SARA ANTONIAZZI il/la quale se ne assume ogni responsabilità

Prodotti della ricerca

Emanuela Valle Corresp., Federica Raspa, Marzia Giribaldi , Raffaella Barbero, Stefania Bergagna, Sara Antoniazzi, Amy K Mc Lean, Michela Minero, Laura Cavallarin.

A functional approach to the body condition assessment of lactating donkeys as a tool for welfare evaluation

(2016)
L. Cavallarin, M. Coppa, L. Pozzo, F. Raspa, S. Antoniazzi, G. Borreani, E. Valle.

A retrospective study on the effect of feeding type on donkey milk fatty acid composition

(2016)
Giribaldi, Marzia; Coscia, Alessandra; Peila, Chiara; Antoniazzi, Sara; Lamberti, Cristina; Ortoffi, Marco; Moro, Guido E.; Bertino, Enrico; Civera, Tiziana; Cavallarin, Laura

Pasteurization of human milk by a benchtop High-Temperature Short-Time device

(2016)
Giribaldi, M., Antoniazzi S. , Coscia A., Bertino E. , Arlorio M., Malfa P., Bertolino A., Giuffrida, M.G., Conti A., Cavallarin L.

Produzione in scala pilota di un fortificatore del latte umano derivato dal latte di asina

(2016)
Pozzo L., Raspa F., Giribaldi M., Antoniazzi S., McLean A., Valle E., Cavallarin L.

. A retrospective study on the effect of diet and stage of lactation on donkey milk quality produced in Northwestern Italy

(2015)
Cavallarin L., Giribaldi M., Antoniazzi S., Bertino E., Coscia A., Gariglio G.M.

A pasteurizer for continuously treating small volumes of liquid foods

(2015)
Laura CAVALLARIN, Marzia GIRIBALDI, Sara ANTONIAZZI, Enrico BERTINO, Alessandra COSCIA, Gian Marco GARIGLIO

Pastorizzatore in continuo di piccoli volumi di alimenti liquidi

(2014)
Cavallarin L.; Antoniazzi S.; Giaccone D.; Tabacco E.; Borreani G.

Transfer of aflatoxin M1 from milk to ripened cheese in three Italian traditional production methods

(2014)
Visualizza ulteriori prodotti