Consiglio Nazionale delle Ricerche

SARA ANTONIAZZI

BETA
Le informazioni pubblicate in questa pagina sono gestite in completa autonomia da SARA ANTONIAZZI il/la quale se ne assume ogni responsabilità

Prodotti della ricerca

Coscia, Alessandra; Begino, Enrico; Tonetto, Paola; Peila, Chiara; Cresi, Francesco; Arslanoglu, Sertac; Moro, Guido E.; Spada, Elena; Milani, Silvano; Giribaldi, Marzia; Antoniazzi, Sara; Conti, Amedeo; Cavallarin, Laura

Nutritional adequacy of a novel human milk fortifier from donkey milk in feeding preterm infants: study protocol of a randomized controlled clinical trial

(2018) in Nutrition journal
Giribaldi, M.; Antoniazzi, S.; Gariglio, G.M.; Coscia, A.; Bertino, E.; Cavallarin, L.

A Preliminary Assessment of HTST Processing on Donkey Milk

(2017) in Veterinary sciences
Valle, Emanuela; Raspa, Federica; Giribaldi, Marzia; Barbero, Raffaella; Bergagna, Stefania; Antoniazzi, Sara; Mc Lean, Amy K.; Minero, Michela; Cavallarin, Laura

A functional approach to the body condition assessment of lactating donkeys as a tool for welfare evaluation

(2017) in PeerJ
Giribaldi M., Antoniazzi S., Gariglio G.M. ,Coscia A., Bertino E., Cavallarin L.

HTST processing of donkey milk using a low volume device

(2017) Convegno Babies & Animals - Peditricians meet vets., Grugliasco, 21-22/04/2017
Laura Cavallarin1, Marzia Giribaldi1, Sara Antoniazzi1, Alessandra Coscia2, Paola Tonetto2, Chiara Peila2, Guido E. Moro3, Enrico Bertino2.

New perspectives in HTST pasteurization of donated human milk

(2017) 4th EMBA International Congress, Glasgow, UK, 4-6/10/2017
Emanuela Valle Corresp., Federica Raspa, Marzia Giribaldi , Raffaella Barbero, Stefania Bergagna, Sara Antoniazzi, Amy K Mc Lean, Michela Minero, Laura Cavallarin.

A functional approach to the body condition assessment of lactating donkeys as a tool for welfare evaluation

(2016) in PeerJ
L. Cavallarin, M. Coppa, L. Pozzo, F. Raspa, S. Antoniazzi, G. Borreani, E. Valle.

A retrospective study on the effect of feeding type on donkey milk fatty acid composition

(2016) EWEN 2016 - European Workshop on Equine Nutrition, Dijon France, 16/10/2016 -18/10/2016.
Giribaldi, Marzia; Coscia, Alessandra; Peila, Chiara; Antoniazzi, Sara; Lamberti, Cristina; Ortoffi, Marco; Moro, Guido E.; Bertino, Enrico; Civera, Tiziana; Cavallarin, Laura

Pasteurization of human milk by a benchtop High-Temperature Short-Time device

(2016) in Innovative food science & emerging technologies
Giribaldi, M., Antoniazzi S. , Coscia A., Bertino E. , Arlorio M., Malfa P., Bertolino A., Giuffrida, M.G., Conti A., Cavallarin L.

Produzione in scala pilota di un fortificatore del latte umano derivato dal latte di asina

(2016) "Nutraceutici e Alimenti funzionali: ricerca, produzione, sicurezza e consumo consapevole" - Network "Nutraceutical Health Enhancing Functional Food-NUTRHEFF", Bologna, 21/10/2016
Pozzo L., Raspa F., Giribaldi M., Antoniazzi S., McLean A., Valle E., Cavallarin L.

. A retrospective study on the effect of diet and stage of lactation on donkey milk quality produced in Northwestern Italy

(2015) European society of Veterinary & Comparative Nutrition Congress, 17-19 Settembre 2015
Visualizza ulteriori prodotti