Consiglio Nazionale delle Ricerche

RAFFAELE PALOMBA

BETA
Le informazioni pubblicate in questa pagina sono gestite in completa autonomia da RAFFAELE PALOMBA il/la quale se ne assume ogni responsabilità

Prodotti della ricerca

Assunta Arrichiello, Elio Pizzo, Raffaele Palomba, Giuseppe Auriemma, Fiorella Sarubbi

Near infrared reflectance spectroscopy of pasticceria foodstuff as protein content predicting method

(2018) in SDRP journal of food science & technology On line
A.Arrichiello, F.Frezza, G.Auriemma, R.Palomba and F.Sarubbi

Relationship between Breast, Formula and Combination Feeding on Childhood in Italy

(2018) in Endocrinology, Diabetes and Metabolism Journal Online
Raffaele Palomba, Giorgio Formisano, Assunta Arrichiello, Giuseppe Auriemma, Fiorella Sarubbi

Development of a laboratory technique for the evaluation of protease enzymes activity in goat and sheep milk

(2017) in Food chemistry
Sarubbi F., Arrichiello A., Auriemma G., Formisano G. and Palomba R

Milk coagulation ability an genetic parameter and their relationships with milk characteristics in buffalo cows

(2016) 5° Congresso AITeL "Produzione e qualità del latte", "Trasformazione e tecnologia lattiero-casearia" e "Valorizzazione dei prodotti lattiero-caseari"., Bari, 09/09/2016
A. Arrichiello, E. Pizzo, G. Auriemma, R. Palomba and F. Sarubbi

Chemical and nutritional characterization of milk as a cardiovascular disease risk factor

(2016) 5° Congresso Nazionale dell'Associazione Italiana Tecnici del Latte (AITeL), Bari (Italy), 09/09/2016
A. Arrichiello, E. Pizzo, G. Auriemma, R. Palomba and F. Sarubbi

Chemical and nutritional characterization of milk as a cardiovascular disease risk factor

(2016) 5° Congresso AITeL, "Produzione e qualità del latte", "Trasformazione e tecnologia lattiero-casearia" e "Valorizzazione dei prodotti lattiero-caseari"., Bari, 09/09/2016
Sarubbi F., Arrichiello A., Auriemma G., Formisano G. and Palomba R

Milk coagulation ability an genetic parameter and their relationships with milk characteristics in buffalo cows

(2016) 5° Congresso Nazionale dell'Associazione Italiana Tecnici del Latte (AITeL), Bari (Italy), 09/09/2016
Fiorella Sarubbi, Giorgio Formisano, Giuseppe Auriemma, Assunta Arrichiello, Raffaele Palomba

Patulin in homogenized fruit's and tomato products

(2016) in Food control
Fiorella Sarubbi.Raffaele Palomba,Assunta Arrichiello, Giuseppe Auriemma

EFFECT OF ENVIRONMENTAL POLLUTION ON PRODUCTION AND METABOLIC PROFILE IN BUFFALO COWS

(2016) in Animal Review
Sarubbi F., Palomba R., Polimeno R., Maglione G., Auriemma G.

Confronto della variabilità del casein number nel latte di bufala nell'azienda a conduzione biologica vs convenzionale

(2014) La Biodiversità: una risorsa per la zootecnia biologica, Venerdì 13 Giugno 2014,, Roma Italy, 11-13/06/2014
Visualizza ulteriori prodotti