Consiglio Nazionale delle Ricerche

PAOLA LAVERMICOCCA

BETA
Le informazioni pubblicate in questa pagina sono gestite in completa autonomia da PAOLA LAVERMICOCCA il/la quale se ne assume ogni responsabilità

Curriculum Vitae


Prodotti della ricerca

Valerio F., Masi M., Cimmino A., Moeini S.A., Lavermicocca P., Evidente A.

Antimold microbial and plant metabolites with potential use in intelligent food packaging.

(2017)
Francesca Valerio, Palmira De Bellis, Angelo Sisto, Mariaelena Di Biase, Florence Postollec, Fiorenza Minervini, Paola Lavermicocca

Biological variability of Bacillus species associated to the bread rope.

(2017)
Gabriella Santagata (a), Francesca Valerio (b), Alessio Cimmino (c), Giovanni Dal Poggetto (a), Marco Masi (c), Mariaelena Di Biase (b), Mario Malinconico (a), Paola Lavermicocca (b), Antonio Evidente (c).

Chemico-physical and antifungal properties of poly(butylene succinate)/cavoxin blend: Study of a novel bioactive polymeric based system

Gabriella Santagata (a), Francesca Valerio (b), Alessio Cimmino (c), Giovanni Dal Poggetto (a), Marco Masi (c), Mariaelena Di Biase (b), Mario Malinconico (a), Paola Lavermicocca (b), (2017)
Angelo Sisto1, Diomira Luongo2, Lucia Treppiccione2, Palmira De Bellis1, Paola Lavermicocca1, Donato Di Venere1, Mauro Rossi2

Different immunomodulatory effects of L. paracasei strains on dendritic cells

(2017)
Valerio F., Skandamis P.N., Failla S., Di Biase M., P. Pirovano M., Lavermicocca P.

Microbiological and chemical spoilage prediction of high and low fat raw ground meat.

(2017)
Le Marc Y., Divanac'h M.L., Lochardet A., Valerio F., Di Biase M., Lavermicocca P., Postollec F., De Girolamo A., Huchet V.

Modelling the effects of pH and temperature on the mycotoxin production of Alternaria alternata in a tomato-based medium.

(2017)
Maria Cefola, Bernardo Pace, Imperatrice Capotorto, Mariaelena Di Biase, Maria Luisa Amodio, Giancarlo Colelli, Paola Lavermicocca, Francesca Valerio.

Physico-chemical parameters to predict microbiological and sensory quality aspects of baby lettuce leaves

(2017)
Cefola M., Pace B., Capotorto I., Di Biase M., Amodio M.L., Colelli G., Lavermicocca P., Valerio F.

Physicochemical parameters to predict the microbiological and sensory qualities of fresh-cut baby lettuce leaves.

(2017)
Florence Postollec, Mariaelena Di Biase, Annarita Bavaro, Marie-Laure Divanac'h, Yvan Le Marc, Paola Lavermicocca, Francesca Valerio

Quantifying Variability in Growth Kinetics of Lactobacillus plantarum and Lactobacillus paracasei technological and probiotic strains: a preliminary study

(2017)
Visualizza ulteriori prodotti