Consiglio Nazionale delle Ricerche

GIOVANNA BATTELLI

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Prodotti della ricerca

Poltronieri P, Battelli G., Mangia N.P.

Biochemistry and metabolism of LAB and dairy associated species

(2017) Wiley-Blackwell, Oxford (Regno Unito) in Microbiological Opportunities and Challenges in the Dairy Industry, 2017
Passera A.; Venturini G.; Battelli G.; Casati P.; Penaca F.; Quaglino F.; Bianco P.A.

Competition assays revealed Paenibacillus pasadenensis strain R16 as a novel antifungal agent

(2017) in Microbiological research (Print)
Vladimíra Oce?ová, Remigius Chizzola, Giovanna Battelli, ?tefan Faix

Dietary supplementation of thyme essential oil in broiler chickens

(2017) Animal Physiology 2017, Stará Lesná, Slovakia, 21/06/2017 - 23/10/2017
Paola Cremonesi1, Stefania Chessa1, Emanuele Capra1, Barbara Lazzari1, Federica Turri1, Giovanna Battelli2, Stefania Colombini3, Luca Rapetti3, Bianca Castiglioni1

Effect of a diet enriched with linoleic acid (hemp seeds) or alfa-linolenic acid (linseed) on the goat milk transcriptome and miRNAs

(2017) Aspa 22nd Congress, Perugia, 13/06/2017 16/06/2017
Albano C., Decimo M., Manini F., Silvetti T., Battelli G., Morandi S., Brasca M.

IMPIEGO DI BATTERI LATTICI PRODUTTORI DI FOLATI, ACIDO LINOLEICO CONIUGATO E RIDUCENTI IL COLESTEROLO PER LO SVILUPPO DI ALIMENTI FUNZIONALI

(2017) in Scienza e tecnica lattiero-casearia (1961)
F. Turri & P. Cremonesi, G. Gandini, G. Battelli, M. Severgnini, F. Pizzi

Identification of Bacterial Biodiversity and Volatile Fraction of Bitto Storico Cheese in Different Alpine Pasture Areas

(2017) 12th International Meeting on Mountain Cheese, 20/06/2017, 22/06/2017
Paola Cremonesi1 & Federica Turri1, Gustavo Gandini2, Giovanna Battelli3, Marco Severgnini4, Flavia Pizzi1

Microbiota characterization and volatile and non-volatile lipophilic fraction analysis of Bitto Storico cheese produced in six different Alpine pastures.

(2017) FEMS 7th Congress of European Microbiologist, Valencia, 9-13/07/2017
F. Turri, P. Cremonesi, G. Gandini, G. Battelli, M. Severgnini, F. Pizzi

Caratterizzazione microbica mediante Next Generation Sequencing e analisi della frazione lipofila volatile e non volatile del formaggio Bitto storico in funzione dell'alpeggio

(2016) 11° Convegno Nazionale sulla Biodiversità, Matera, 9-10/06/2016
F. Masotti, S. Cattaneo, M. Stuknyt?, Giovanna Battelli, L. Vallone, I. De Noni

Composition, proteolysis, and volatile profile of Strachitunt cheese

(2016) in Journal of dairy science (Online)
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