Consiglio Nazionale delle Ricerche

GIOVANNA BATTELLI

BETA
Le informazioni pubblicate in questa pagina sono gestite in completa autonomia da GIOVANNA BATTELLI il/la quale se ne assume ogni responsabilità

Prodotti della ricerca

Poltronieri P, Battelli G., Mangia N.P.

Biochemistry and metabolism of LAB and dairy associated species

(2017)
Passera A.; Venturini G.; Battelli G.; Casati P.; Penaca F.; Quaglino F.; Bianco P.A.

Competition assays revealed Paenibacillus pasadenensis strain R16 as a novel antifungal agent

(2017)
Vladimíra Oce?ová, Remigius Chizzola, Giovanna Battelli, ?tefan Faix

Dietary supplementation of thyme essential oil in broiler chickens

(2017)
Paola Cremonesi1, Stefania Chessa1, Emanuele Capra1, Barbara Lazzari1, Federica Turri1, Giovanna Battelli2, Stefania Colombini3, Luca Rapetti3, Bianca Castiglioni1

Effect of a diet enriched with linoleic acid (hemp seeds) or alfa-linolenic acid (linseed) on the goat milk transcriptome and miRNAs

(2017)
Paola Cremonesi1 & Federica Turri1, Gustavo Gandini2, Giovanna Battelli3, Marco Severgnini4, Flavia Pizzi1

Microbiota characterization and volatile and non-volatile lipophilic fraction analysis of Bitto Storico cheese produced in six different Alpine pastures.

(2017)
F. Masotti, S. Cattaneo, M. Stuknyt?, Giovanna Battelli, L. Vallone, I. De Noni

Composition, proteolysis, and volatile profile of Strachitunt cheese

(2016)
Visualizza ulteriori prodotti