Consiglio Nazionale delle Ricerche

FEDERICO BARUZZI

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Prodotti della ricerca

Maria A. Bonifacio, Stefania Cometa, Manuela Dicarlo, Federico Baruzzi,Silvia de Candia, Antonio Gloria, Maria M. Giangregorio, Monica Mattioli-Belmonte,Elvira De Giglio

Gallium-modified chitosan/poly(acrylic acid) bilayer coatings forimproved titanium implant performances

(2017)
Laura Quintieri, Linda Monaci, Federico Baruzzi, Maria Gabriella Giuffrida, Silvia de Candia, Leonardo Caputo.

Reduction of whey protein concentrate antigenicity by using a combined enzymatic digestion and ultrafiltration approach

(2017)
SILVIA DE CANDIA, LAURA QUINTIERI, LEONARDO CAPUTO and FEDERICO BARUZZI

Antimicrobial activity of proccesed spices used in traditional southern italian sausage processing

(2016)
de Candia Silvia*, Baruzzi Federico, Caputo Leonardo, Quintieri Laura.

Bioconservanti sostenibili: sostituzione del liquido di governo della mozzarella con siero alginato

(2016)
de Candia Silvia*, Caputo Leonardo, Quintieri Laura, Baruzzi Federico

Fortificazione di caciotta vaccina con concentrato di sieroproteine

(2016)
Baruzzi, Federico; Quintieri, Laura; Caputo, Leonardo; Cocconcelli, PierSandro; Borcakli, Mehlika; Owczarek, Lubomila; Jasinska, Urszula T.; Skapska, Sylwia; Morea, Maria

Improvement of Ayran quality by the selection of autochthonous microbial cultures

(2016)
Silvia de Candia, Yaseen T., Monteverde A., Carboni C., Baruzzi F

Antimicrobial efficacy gaseous ozone on berries and baby leaf vegetables

(2015)
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