Consiglio Nazionale delle Ricerche

CRISTINA LAMBERTI

BETA
Le informazioni pubblicate in questa pagina sono gestite in completa autonomia da CRISTINA LAMBERTI il/la quale se ne assume ogni responsabilità

Prodotti della ricerca

Giorgis, V; Rolla, G.; Raie, A.; Geuna, M.; Boita, M.; Lamberti, C.; Nebbia, S.; Giribaldi, M.; Giuffrida, M. G.; Brussino, L.; Corradi, F.; Bacco, B.; Cassarino, Gallo S.; Nicola, S.; Cavallarin, L.

A Case of Work-Related Donkey Milk Allergy

(2018) in Journal of investigational allergology & clinical immunology
Lamberti, C.; Nebbia, S.; Giorgis, V; Fornero, M.; Giuffrida, M. G.; Rolla, G.; Cavallarin, L.

A case of two allergic patients sensitized to Tenebrio molitor by occupational exposure

(2018) in Allergy (Cph.)
Lamberti C.1, Nebbia S.1, Cirrincione S.1, Manfredi M.2, Marengo E.3, Monti G.4, Cavallarin L.1. Giuffrida MG.1

Characterization by 2DE and LC-MS of hazelnut oleosins allergy in Italian pediatric patients

(2018) 3rd INPPO World Congress 2018, 9-12/09/2018
Nebbia, S.; Lamberti, C.; Bua, A.; Manfredi, M.; Marengo, E.; Monti, G.; Cavallarin, L.; Giuffrida, M. G.

Characterization of allergy to hazelnut oleosins in pediatric patients in Italy

(2018) in Allergy (Cph.)
Cirrincione S., Lamberti C., Nebbia S., Monti G., Cavallarin L..Giuffrida MG

Cross-reactivity of IgEs from wheat allergic patients with emerging cereal and pseudocereal proteins

(2018) INPPO, Padova, 9-12 Settembre 2018
Lamberti Cristina

Le attuali fonti e determinazione rapida di allergeni negli alimenti

(2018) Qualyfood: Aggiornamenti in tema di sicurezza, controlli e normativa alimentare, 13/04/2018
Visualizza ulteriori prodotti