Consiglio Nazionale delle Ricerche

CRISTINA LAMBERTI

BETA
Le informazioni pubblicate in questa pagina sono gestite in completa autonomia da CRISTINA LAMBERTI il/la quale se ne assume ogni responsabilità

Prodotti della ricerca

Giorgis, V; Rolla, G.; Raie, A.; Geuna, M.; Boita, M.; Lamberti, C.; Nebbia, S.; Giribaldi, M.; Giuffrida, M. G.; Brussino, L.; Corradi, F.; Bacco, B.; Cassarino, Gallo S.; Nicola, S.; Cavallarin, L.

A Case of Work-Related Donkey Milk Allergy

(2018) in Journal of investigational allergology & clinical immunology
Giovanni Rolla(1), Alberto Raie(2), Massimo Geuna(3), Veronica Giorgis(1),Claudia Bussolino(1), Stefania Nicola(1), Beatrice Bacco(1), Silvia Gallo Cassarino(1),Cristina Lamberti(4), Stefano Nebbia(4), Marzia Giribaldi(4), Laura Cavallarin(4)

DALLA SENSIBILIZZAZIONE PER VIA INALATORIA E PER CONTATTO ALL'ALLERGIA ALIMENTARE: UN CASO DI ALLERGIA AL LATTE D'ASINA

(2017) XXX CONGRESSO NAZIONALE SIAAIC (Società Italiana di Allergologia, Asma ed Immunologia Clinica), FIRENZE, 6-9/04/2017
Gai F. 1*, Lamberti, C. 1, Purrotti, M.1, Salierno, I.1, Saviane, A.2, Cappellozza, S.2, Giuffrida, M.G.1, Cavallarin, L.1

Effects of gender and rearing substrate on protein profile of silkworm (Bombyx mori) pupae

(2017) Insecta Conference 2017, Berlin, Germany, 07-08/09/2017
Cristina Lamberti(1), Cristina Baro(1), Marzia Giribaldi(1,2), Lorenzo Napolitano(1), Laura Cavallarin(1), Maria Gabriella Giuffrida(1)

Effects of two different domestic boiling practices on the allergenicity of cow's milk proteins

(2017) in Journal of the science of food and agriculture (Online)
Noti, Olta; Noti, Olta; Vaudano, Enrico; Giuffrida, Maria Gabriella; Lamberti, Cristina; Cavallarin, Laura; Garcia-Moruno, Emilia; Pessione, Enrica

Enhanced arginine biosynthesis and lower proteolytic profile as indicators of Saccharomyces cerevisiae stress in stationary phase during fermentation of high sugar grape must: A proteomic evidence

(2017) in Food research international
Cristina Lamberti

Food Allergy

(2017)
Cristina Lamberti

Gli insetti in alimentazione: potenziali allergeni?

(2017) Utilizzo degli insetti in alimentazione animale: stato dell'arte e prospettive, Gruglisco (TO) c/o Dipartimento di Medicina Veterinaria, 13/10/2017
Nebbia S.(1), Purrotti M.(1), Lamberti C.(1), Gai F.(1), Salierno I.(1), Saviane A.(2), Cappellozza S.(2), Rolla G.(3), Giorgis V.(3),Giuffrida M.G.(1), Cavallarin L.(1)

Identification of 30 KDa Bombyx mori allergen by immunoblotting and MALDI-TOF/TOF mass spectrometry

(2017) 3 rd APP-MS SCUOLA ITINERANTE E INTENSIVA DI SPETTROMETRIA DI MASSA APPLICATA E TECNICHE COMPLEMENTARI, 23-30/04/2017
Carlo Ricciardi(a), Karin Santoro(a,e), Stefano Stassi(a), Cristina Lamberti(b), Maria Gabriella Giuffrida(b), Marco Arlorio(c), Lucia Decastelli(d)

Microcantilever resonator arrays for immunodetection of ?-lactoglobulin milk allergen

(2017) in Sensors and actuators. B, Chemical (Print)
Visualizza ulteriori prodotti