Consiglio Nazionale delle Ricerche

ANTONIO MORETTI

BETA
Le informazioni pubblicate in questa pagina sono gestite in completa autonomia da ANTONIO MORETTI il/la quale se ne assume ogni responsabilità

Contatti

Recapito: 3386701273
Recapito: 0805929326

Identificatori Internazionali


H-index

Google Scholar H-Index: 42
Scopus H-Index: 36
ISI-WoS H-Index: 37

Lingue

Produzione Comprensione
Scritta Orale Scritta Orale Note
Francese - Conoscenza professionale completa
Inglese - Conoscenza professionale completa

Prodotti della ricerca

Sabrina Sarrocco, Fabio Valenti, Sara Manfredini, Pilar Esteban, Rodolfo Bernardi, Grazia Puntoni, Riccardo Baroncelli, Miriam Haidukowski, Antonio Moretti and Giovanni Vannacci

Is Exploitation Competition Involved in a Multitrophic Strategy for the Biocontrol of Fusarium Head Blight?

(2019) in Phytopathology (Online)
Salvatore Frisullo1, Angelo Sisto2, Luisa Maria Manici3, Palmira De Bellis2, Claudio Altomare2, Diego Centonze1, Francesco Caputo3, Mirko Castellini3, Leonardo Prudente1, Antonio Moretti2

EZIOCONTROL

(2018) Il ruolo della Regione Puglia nella Gestione di Xylella Fastidiosa: obiettivi, metodi e strategie, Lecce, 13/06/2018
Nazari, Leyla; Pattori, Elisabetta; Manstretta, Valentina; Terzi, Valeria; Morcia, Caterina; Somma, Stefania; Moretti, Antonio; Ritieni, Alberto; Rossi, Vittorio

Effect of temperature on growth, wheat head infection, and nivalenol production by Fusarium poae

(2018) in Food microbiology (Print)
Pamela A.; Miriam H.; Filomena E.; Teresa C.M.; Antonio M.; Antonio L.; Antonia S.

Fungal mycobiota and mycotoxin risk for traditional artisan Italian cave cheese

(2018) in Food microbiology (Print)
Bertero, Alessia; Moretti, Antonio; Spicer, Leon J.; Caloni, Francesca

Fusarium Molds and Mycotoxins: Potential Species-Specific Effects

(2018) in Toxins (Basel)
Antonio F. Logrieco, Paola Battilani, Sarah De Saeger, Cees Waalwijk, Theo Van der Lee, Susanne Vogelgsang, Arja Laitila, Michelangelo Pascale, Antonio Moretti, Nunzia M. Cito, Giuseppina Avantaggiato

Integrated and innovative MycoKey actions for Fusarium mycotoxin management in the malting and brewing chain.

(2018) The First MycoKey Technological Workshop "Integrated preventive actions to avoid mycotoxins in malting and brewing, Helsinki, Finland,, 23-27/05/2018
Leslie J.F.; Lattanzio V.; Audenaert K.; Battilani P.; Cary J.; Chulze S.N.; De Saeger S.; Gerardino A.; Karlovsky P.; Liao Y.-C.; Maragos C.M.; Meca G.; Medina A.; Moretti A.; Munkvold G.; Mule G.; Njobeh P.; Pecorelli I.; Perrone G.; Pietri A.; Palazzini J.M.; Proctor R.H.; Rahayu E.S.; Ramirez M.L.; Samson R.; Stroka J.; Sulyok M.; Sumarah M.; Waalwijk C.; Zhang Q.; Zhang H.; Logrieco A.F.

Mycokey round table discussions of future directions in research on chemical detection methods, genetics and biodiversity of mycotoxins

(2018) in Toxins (Basel)
Moretti A.; Pascale M.; Logrieco A.F.

Mycotoxin risks under a climate change scenario in Europe

(2018) in Trends in food science & technology (Regul. ed.)
Munkvold, G. P.; Weieneth, L.; Proctor, R. H.; Busman, M.; Blandino, M.; Susca, A.; Logrieco, A.; Moretti, A.

Pathogenicity of Fumonisin-producing and Nonproducing Strains of Aspergillus Species in Section Nigri to Maize Ears and Seedlings

(2018) in Plant disease
Visualizza ulteriori prodotti